Battlefield

A Battlefield sorozat első része a Battlefield 1942 volt, amely a maga idejében köszönhetően a járművekre alapozott harctereknek korszakalkotó volt. A második világháborús csatákat akár több mint 60 ember játszhatta végig különböző korhű járművek és fegyverek között. Ezután a sorozatba érkeztek újabb részek köztük a Battlefield Vietnam, ahol a vietnami háborúba csöppenhettünk egyből aztán a Battlefield 2, ahol a modern hadviselésé a terep, illetve a Battlefield 2142, ahol a távolabbi jövőben harcolhatunk a BF-ből megszokott módon. A játék legelterjedtebb verziója jelenleg a Battlefield 2, amely komoly Squad alapú multiplayer jellegének köszönhetően az igazi harcterekre csöppenti a játékosokat, ahol egyszemélyes hadseregként értelmetlen próbálkozni is. A Battlefield sorozat legújabb tagja konzolon a Bad Companny, illetve készül az első ingyenesen játszható Battlefiled a Heroes, ahol a mesékbe illő ábrázolással ismét a második világháborúban kötünk majd ki. A TOTALBF a TotalGaming csoport tagja. A BF eddig megjelent verziói:

Battlefield 1942

Battlefield Vietnam

Battlefield 2

Battlefield 2142

Battlefield Heores

Összes verzió
hlp
Battlefield Bad Company 2
BFBC2 Ismertető
BFBC2 Pályák
BFBC2 Járművek
Battlefield 1943
BF1943 Pályák
Battlefield Heroes
BFH Csapatok
Battlefield Bad Company
BFBC Ismertető
BFBC Karakterek
BFBC Történet
Battlefield 2142
Battlefield 2
BF2 vasarlas
BF2 Kasztok
BF2 Medálok
BF2 Rangok
Battlefield Vietnam
Battlefield 1942
Csak regisztrált felhasználóknak!

Segítség
Létrehozta:
2008/08/26

ALL Bármi problémád van a BF2142 vel írdmeg ide!
Új hozzászólás
4
3
2
1
MaxiDaved
Vendég felhasználó
198
február 18, csütörtök 19:53
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz GeRgO #197 üzenetére
Ezt hol lehetne elérni mert még annyira profi nem vagyok ilyenekben.

huGeRgO
Rank
197
február 18, csütörtök 19:01
Privát üzenet Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz MaxiDaved #196 üzenetére
Akkor tessék elkérni azt az EA accountot amihez hozzárendelték a kulcsot... gyanítom ez történt... Bár nem ismerem a 2142 authentikációját.

GeRgO
MaxiDaved
Vendég felhasználó
196
február 18, csütörtök 17:59
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz GeRgO #195 üzenetére
A játékot másodkézből vettem.

huGeRgO
Rank
195
február 18, csütörtök 11:35
Válasz erre az üzenetre
Válasz MaxiDaved #194 üzenetére
Az úgy egészen kellemetlen, másodkézből vetted vagy boltban elsőkézből?

GeRgO
MaxiDaved
Vendég felhasználó
194
február 14, vasárnap 20:06
Válasz erre az üzenetre
próblémám van ajátékkal kapcsolatban mert amikor beakarok lépni az írja ki vogy valami már regisztrálva van ezzel a cd kulcsal!ilyenkor mi a teendő(eredeti játék)!

0takki1981
Rank
193
február 14, vasárnap 10:30
hali!!apatchaket sorban kell felrakni??én agyárira raktam az1.5ötöstez lehet gond??a punkbustert is frissítettem és mégis!!még mindig kidob!!ha letörölném és ujratelepíteném segithet??patchalnam v apunkot kell elöször frissiteni??win7em van és laptopon !!!köszi mindensegítséget!!!

takki1981
hubr1Koo
Rank
192
február 14, vasárnap 08:35
Válasz erre az üzenetre
Válasz GeRgO #191 üzenetére
XP-re, eddig is ezen játszottam vele, de most valamiért simán kiugrik a telepítőből..

br1Koo
huGeRgO
Rank
191
február 13, szombat 23:29
Válasz erre az üzenetre
Válasz kutak38 #186 üzenetére
Az ea link az valami tök más, azzal nem kell törődni. tűzfal beállítási problémáid lvannask 90%! engedélyezd a BF2142 őt a tűzfaladon

GeRgO
huGeRgO
Rank
190
február 13, szombat 23:24
Válasz erre az üzenetre
Válasz br1Koo #189 üzenetére
érdekes probléma, de mindenképp a gép/oprendszer lehet a hibás, miylen oprendszerre akarod feltelepíteni?

GeRgO
hubr1Koo
Rank
189
február 10, szerda 18:45
Sziasztok, segítségeteket kérném.. Régebben letöröltem a bf2142-t és most megint fel akarom rakni, de valamiét amikor a telepítőnél a zöld kép beugrana hirtelen el is tűnik és nagyon nem vágom mi a geciért csinálja ezt.. Először arra gondoltam a cd-vel van baj, de leszedtem netről is és azzal is kánya volt.. Valószínűleg a géppel van baj, de nem értem mi, mert ez nagy hülyeség..

br1Koo
hubr1Koo
Rank
188
február 10, szerda 18:45
Sziasztok, segítségeteket kérném.. Régebben letöröltem a bf2142-t és most megint fel akarom rakni, de valamiét amikor a telepítőnél a zöld kép beugrana hirtelen el is tűnik és nagyon nem vágom mi a geciért csinálja ezt.. Először arra gondoltam a cd-vel van baj, de leszedtem netről is és azzal is kánya volt.. Valószínűleg a géppel van baj, de nem értem mi, mert ez nagy hülyeség..

br1Koo
kutak38
Vendég felhasználó
187
február 9, kedd 16:12
Válasz erre az üzenetre
Jaj de bal-f.. vagyok meg pacheltem mégegyszer, most már jó minden. HA-HA-HA!!!!!

kutak38
Vendég felhasználó
186
február 7, vasárnap 20:45
Válasz erre az üzenetre
üdv Rég játszottam bf2142-t. Most berakom és nem ad szerverlistát pb-t frissitettem, 1.5-ös pechet futattam, oszt semmi.Esetleg van az 1.5-ös elött egy másik pach is mint a bf2-nél aminek fent kell lenni az 1.5-ös elött. Angolt nem beszélem. Amúgy azt írja belépés előtt:An update is available. You do not EA link installed.Clik OK to minimize  the game and go to the Battlefield2142 website. Where more information on EA link and updates are available. NEM értem régen simán ment minden eredeti játék. Köszönön a segitséget ha tudtok.

0takki1981
Rank
185
február 7, vasárnap 10:32
Köszi GeRgO!!!megcsináltam,és még i  mindig ugyanaz történik!!!lenne esetleg még valami ötleted???

takki1981
huGeRgO
Rank
184
február 5, péntek 12:25
Válasz erre az üzenetre
Válasz takki1981 #182 üzenetére
A Punkbuster a beépített anti cheat programja a Battlefield és egyéb játékoknak. Aprogram telepítésekor feltelepuült automatikusan a gépedre. HA kidobálnak a szerverek érdemes a Punkbustert frissíteni a http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php telepítő fájlal. Próbáld ki.

GeRgO
hubaucsek
Rank
183
február 2, kedd 14:40
Valszeg nincs telepítva\bekapcsolva  punk buster. Telepísd\kapcsold be!

baucsek
0takki1981
Rank
182
február 2, kedd 11:38
hali!!a fiok gondot sikerült megoldanom,elindítom agamet multizni szeretnék a quick modnal van 1csomo szerver de  akármelyikbe lépek bele  kidobódok azt kiirja h punkbuster!!???mi faszom ez??mi asz....rt kellene csinálnom(full kezdő vaok ez az első bfjátékom)a szinkodoknak mi ajelentősége aszervereknél??magyar szervert hogy lehet találni??köszi asegitséget előre is

takki1981
takki1981
Vendég felhasználó
181
január 31, vasárnap 12:02
Válasz erre az üzenetre
hali!originalt bf2142deluxom van,telepítettem,ptcheltem asszem regelnem is sikerült,DE ezt irja ki ha be akarok lépni:the cd-keyhas already been registered with an account!!nem vágom az inglist.mit kellene tennem h végre játchassam??elöre is kösz minden segítséget!!!

huGeRgO
Rank
180
január 20, szerda 19:40
Próbáld kompatibilitási módban, és természetesen a legfőbb kérdés, hogy fel van telepítve a legfrissebb javítása a jáétknak?

GeRgO
ubul
Vendég felhasználó
179
január 20, szerda 17:42
Válasz erre az üzenetre
sziasztok! tubna nekem valaki segíteni?
hogy miért nem indól windows 7 a Battlafield 2142?
és esetleg hogy tudom el indítani rajta. előre is köszönöm
ha lehet sűgös!

Sanya
Vendég felhasználó
178
január 9, szombat 14:41
Válasz erre az üzenetre
Helló nem tudok belépni a játékba kér valamilyen kódokat!!!!!

hunemcica
Rank
177
november 27, péntek 13:26
nah már ezt is tudjak akkor ::O:P

nemcica
Tamás
Vendég felhasználó
176
november 26, csütörtök 18:41
Válasz erre az üzenetre
En tudom heogy kell toltsd le a Titan Little 2-t...!!!

nemcica
Vendég felhasználó
175
november 16, hétfő 21:27
Válasz erre az üzenetre
nem, sajnos amit multiban elérsz az singlében nem lesz jo. úgyan úgy az alap fegyverek lesznek

Unspar
Vendég felhasználó
174
november 16, hétfő 18:13
Válasz erre az üzenetre
Aha értem és szerinted azt sem lehet hogy ha tudok szerezni egy profilt és annak a szintje magas és én azzal játszanék singlebe és engedélyezné a más cuccokat is?

nemcica
Vendég felhasználó
173
november 16, hétfő 16:38
Válasz erre az üzenetre
sehogy sem, csak multiban. nemtudok se haxról se semmiféle file.ról amivel ez lehetséges lenne

Unspar
Vendég felhasználó
172
november 16, hétfő 15:05
Válasz erre az üzenetre
Hy

Nekem olyan kérdésem lenne hogy ha single-ben játszom hogy tudnám megoldani hogy arankom is fejlődjön? Vagy van vhol egy hack amivel maxolni tudnám a szintem mert jó lenne használni a többi cuccot és fegyót is! Előre is köszi

adampap
Vendég felhasználó
171
november 13, péntek 12:15
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz ATTILA #160 üzenetére
nekem is ugyanez van be irok akarmit nem fogadja el az account name-nel ha tudod hogy kell megcsinalni szolj!!!!!!!!!!!!!

adampap
Vendég felhasználó
170
november 13, péntek 11:54
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz boxoszglo #163 üzenetére
te tudod hogy kell be regisztralni a battlefield 2142-re???????????????Smile

adampap
Vendég felhasználó
169
november 13, péntek 11:16
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz GeRgO #168 üzenetére
beleptem es tovabb??????

huGeRgO
Rank
168
november 12, csütörtök 21:37
A jáétk felajánlja hoyg regsiztrálj szerintem.... rákattintasz és behoz egy weboldalt, bár 2142 ben nemtudom hogy lehet e regelni rögtön, bf2 ben elirányít egy oldalra... login.gamespy.com on lehet regelni

GeRgO
adampap
Vendég felhasználó
167
november 12, csütörtök 18:42
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz GeRgO #166 üzenetére
de honnet?

huGeRgO
Rank
166
november 12, csütörtök 18:19
Válasz erre az üzenetre
Válasz adampap #165 üzenetére
Eredeti a játék? amőgy regelni kell egy EA-s fiókot

GeRgO
adampap
Vendég felhasználó
165
november 12, csütörtök 16:10
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz Boldy #162 üzenetére
hogy kell megcsinalni a battlefield 2142 letoltotem de nem tudok belepni az account name-nel ha tudja valaki akkor szoljon!!!!

0Benking
Rank
164
november 9, hétfő 22:17
Sziasztok!!!
Megvettem Battlefield 2142-nek a Deluxe edition változatát felraktam a játékot regisztráltam a kiegészitot(remélhetoleg)aztán felraktam petchet majd a pb frissitettem elinditom játékot semmi baj sincs vele szerevrre felbirok menni meg minden ,de nembirok kiegészito pályáival játszani valami szart bedob ea link pedig fentvan kiegészito!!!!Nemértem miabaj
Leszedtem ujra megminden szar és telepitésnél kidob egy honalpot abba ujra belementem es beirom a kodot aztán szart kiir akkor tuti felett használva
Módosítva
november 9, hétfő 22:19

Benking
boxoszglo
Vendég felhasználó
163
október 18, vasárnap 15:47
Válasz erre az üzenetre

Boldy
Vendég felhasználó
162
október 11, vasárnap 16:47
Válasz erre az üzenetre
sziasztok am uj bf es vagyok 2142 vel szeretnék játszani le is van szedve és felraktam és innen hogyan tovább hol lehet regizni vmi szerora patceket meddig kell leszedni vagy mit kell csinálni vagy ha nem akarok online játszani akk mit csináljak pls segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!

huGeRgO
Rank
161
szeptember 14, hétfő 22:34
Hajjajj itt valami nagoyn nagy félreértés van. De mint említettem, nem vagyok nagy BF2142 es.
Ha jól tudom az accountnak nincs köze a CD kulcshoz, ugyanis regisztrációnál ezt nem is kéri be, a CD kulcs csak a telepítéshez kell.
Az accountot ingyen csinálod az EA nál, és bármennyi accountod lehet! ÉS bármelyik accounttal bármilyen cd kulcson játszhatsz.
Úgyhogy nem tudom miért adja neked ezt a hibát... próbáld meg úgy hogy nem vagy netre kötve....

GeRgO
ATTILA
Vendég felhasználó
160
szeptember 13, vasárnap 21:16
Válasz erre az üzenetre
Köszönöm a segítséget!
Nem online módban próbálkozom! A szoftver kér egy nevet és egy jelszót én létrehoztam egyet mivel még nem volt.Ezek után megjelenik egy hibaüzenet, hogy a cd kulcs már regisztrálva van egy jelszóval! Ennyi és nem enged tovább! gondolom valaki már feltelepítette ezta kulcsot a sáját jelszavával!Feltételezem ha egy másik nettel bíró pc-re feltelepítem és egyszerűen lekérem a account amire lehetőséget ad a játék azt az EA elküldi ???Annak account-nak a nevét amivel már valaki ezt regisztrálta???Üdv A.

huGeRgO
Rank
159
szeptember 13, vasárnap 16:36
Válasz erre az üzenetre
Válasz attila #158 üzenetére
Pontosan hol írja ezt a jáétk, amikor online szeretnél játszani?
Mert tudtommal a cd kulcsot csak akkor ellenőrzi a játék, hogy használják e már. az accountnak nincs köze a cd kulcsodhoz...

GeRgO
attila
Vendég felhasználó
158
szeptember 12, szombat 22:02
Válasz erre az üzenetre
sziasztok!
Vettem egy erdeti BF. 2142-t másodkézből. a tulaj azt mondta sohasem volt felrakva! Most próbálkotom a telepítéssel de az account name és password megfogott!creáltam egyet magamnak de Azt írja, hogy már regisztráltak a cd kulccsal!! segítsetek légyszi sobrik@freemail.hu köszönöm

huGeRgO
Rank
157
szeptember 12, szombat 14:14
Válasz erre az üzenetre
Válasz Tamás #156 üzenetére
HA jól sejtem uygan az mint BF2 ben a 9 es gomb alapból.

GeRgO
Tamás
Vendég felhasználó
156
szeptember 12, szombat 12:46
Válasz erre az üzenetre

csa! lehet hogy hüje kérdés. XD de mi az ejtőernyő a bf2142???? XD

Előre is kössz!!

huGeRgO
Rank
155
szeptember 7, hétfő 23:49
Válasz erre az üzenetre
Válasz Jager #152 üzenetére
Neked valami tűzfal tilthatja a játékot...

Többieknek nem tudok én segíteni, annyiara nem vagyok otthon a 2142 ben.
Módosítva
szeptember 7, hétfő 23:50

GeRgO
zapo
Vendég felhasználó
154
szeptember 7, hétfő 23:27
Válasz erre az üzenetre

Sziasztok!

Nekem is Northern Strike aktiválási problémám van, aktiváláskor valami classic screent kérnek.

Oda az alapjáték kódját kell beírni?

farkas
Vendég felhasználó
153
augusztus 16, vasárnap 12:02
Válasz erre az üzenetre
help nekem eddig semmi probb nem volt agamel 1.50 patch pb frissitve minden de mya reggel beleptem es azt irta invalid cd key későőbb meint fel mentem es word bannot campam utana meg valami cod help próbaltam friisiteni meg minden de mindig kidob a server minden serorol és eredeti játék helppppp?????????

Jager
Vendég felhasználó
152
augusztus 10, hétfő 20:48
Válasz erre az üzenetre
Lécci segítsetek...ugynézett ki h minden rendben a játékkal amíg account készítés után nem enged be arra hivatkozva h nincs észrevehető internetkapcsolat vagy mi...pedig a netemmel semmi gond...kérlek segítsetek ha tuttok köszi előre isFrown

huGeRgO
Rank
151
augusztus 9, vasárnap 23:20
Válasz erre az üzenetre
Válasz KALI #150 üzenetére
Próbáltad felfrissíteni a PunkBustert? az evenbalance.com ról? http://webfile2.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Ez alink.

GeRgO
KALI
Vendég felhasználó
150
augusztus 9, vasárnap 20:45
Válasz erre az üzenetre
Szia!Olyan gondom van,hogy a Punk Buster 2-3 perc elteltével ledob a szerverről.írtam az EA-nak,
de nem segített sokat a javaslatuk.Ugyanolyan sz..Letelepítés-feltelepítés,állitgatás,próba stb.
nem segített.Vettem egy négyes kollekciót,feltelepítés.Rossz.Azt írja ki,hogy" A1392 C2.194"
Mi a bánatot kezjek vele?Ha tudsz segíts! Köszi.

huGeRgO
Rank
149
augusztus 9, vasárnap 02:35
Válasz erre az üzenetre
Válasz bplacko #146 üzenetére
Én csak lebezsélnélek róla, hogy bármi ilyennel próbálkozz, a Punk Buster elég kegyetlen rendszer, és naponta többb 100 embert bannol, és akkor bukod a cd kulcsodat, meg midnent. Nem éri meg, általában a csalókat gyorsan kiszűri a játék...

GeRgO
Regisztráció
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Steam Group Battlefield Steam Group
100 tag | 6 Online | 1 játszik
Hogyan játszhatok?
BF2

Vásárlás
Hogyan tudom megvenni?
Telepítés
Miket kell beállítanom?
Játék
Hogyan tudok játszani?
80.64.134.69:

Online tagok:
0
Online vendégek:
4
Összes online látogató:
4

Fórum
03/11 (00:29)
03/11 (00:16)
03/11 (00:12)
03/10 (21:24)
03/10 (21:15)
03/10 (21:01)
BC2 Tuning!!
Maverick95
03/10 (18:13)
03/10 (16:03)
03/10 (15:11)
03/10 (09:15)
Aktív fórum témák
Új fórum témák
Legaktívabb fórumozók
69 Fórum téma
Szavazás
Butítás vagy Dx11 maximum részletesség?
Butítom (~100 FPS)
Dx11 + 16AA
45 Szavazat | 4 Hozzászólás
Friss videó
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Squad Rush
Blogok

Minden idők 100...
GamerInformer
szerda, március 10. (23:42)
2
SEGICCSEN vki PLS
gabika^
szerda, március 10. (20:45)
9
Komoly zene David...
Six
szerda, március 10. (16:39)
4
Naughty Bear spot #2
GamerInformer
szerda, március 10. (02:18)
0
Portal 2 scannelt képek
foLyQa
kedd, március 9. (18:53)
6
BLOG RSS
Gyik
Letöltések
4.7
BFBC2
TeamSpeak 3 beta5 Client...
Kommunikáció | 11.6M
5.0
ALL
TeamSpeak 3 beta5 Client...
Kommunikáció | 13.4M
5.0
ALL
TeamSpeak 3 beta5 Server...
Kommunikáció | 2.9M
5.0
ALL
TeamSpeak 3 beta5 Server...
Kommunikáció | 2.6M
4.3
ALL
Heti Csaj
10 Hozzászólás
4.3
Oldalfigyelő
9
Yvette interjú
totalmohaa.hu
10/03/11
ALL
0
Hamisított Core i7
totalgaming.hu
10/03/10
ALL
4
10/03/10
TF2
2
MW2 DLC X360
totalcod.hu
10/03/10
COD6
13
L4D MACre?
totall4d.hu
10/03/10
L4D
16
10/03/ 9
NFS13
0
10/03/ 9
ALL
2
10/03/ 9
COD2
5
Hamarosan Mac-re
totalsteam.hu
10/03/ 9
ALL
4
ETF2L hírek
totaltf.hu
10/03/ 9
TF2
totalgaming.hu
TOTALBF partner

Legutóbb keresett kifejezések: pontbeváltás | weblap | high | faith | cod4 végigjátszás | squadokat | squad | visa electron | night cup | consol | jatekok letoltese | eszi | commandos 3 | we are | hungarian | rammstein | Multigaming | Mass effect | Super | ETF2L | horgász | steam update | avp | win7 | avp2 | PRO-ba | shift | top 20 | bf vásárlás | magicevents | magyar multigaming | top20 | RnZ | gta vice city | devour | Mikeee | Mikee | Project Reality | mix w | mix | vng | sms | világvége | Crazy | sok cSALÓ | sourcetv | csev | bf2 | FRAGMOVIE KÉSZÍTÉS | pitbull | killstreak | arany | riddick | mTw | nagyat | ps2 | orochi | etta | bayonetta | teged | e-day | global agenda | cod4 1.1 | Elbandi | statisztikák | cspromod | egér | hungarian invite | árak | demo készités | Mesterlövész | simply | simp | újabb acclopó | újabb acc | újabb | prosy | wii | g pont | ut2 | dedikált szerver | movie tutorial | iwnet | steam id | Segítség | Emu | Extra Mod | achievement | csíter | impresszum | adminok | formula1 | cr00py | budapest gameshow | BSG | Jaro | Jaro 3 | laggol | LINEMAX | 20% akció |
Linkjeink: bf1943.hu | battlefield-2.hu
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem és felhasználási feltételek | Közösségednek nincs még színvonalas oldala? | Linkelj ránk!

2007-2010 © TotalGaming Kft. - Minden jog fenntartva. Az oldalon található minden tartalom felhasználása, csak írásos engedéllyel lehetséges!

Bta
Community
játékos közösségek
Counter-Strike Source Call of Duty Series Half-Life Series Battlefield Series Steam Team Fortress Warhammer Online Unreal Tournament Left 4 Dead Grand Theft Auto Series Medal of Honor Series Need for Speed Series
Service
bérelj szervert,levelezz!
Total Hosting Total Mail Total Voice Total IT Total Studio
Network
594 online